Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Geslaagd voor NPA-audit!

Dinsdag 17 september was de auditor op bezoek voor de jaarlijkse NPA-hercertificeringsaudit van onze huisartsenspoedpost.

We kijken terug op een leuke dag en een mooi eindresultaat. De Huisartsenspoedpost Gorinchem is weer met vlag en wimpel geslaagd! Met elkaar kunnen we ontzettend trots zijn op het resultaat dat behaald is. De auditor heeft gedurende de dag heel veel gesprekken gevoerd met onder andere de directie en de Manager Huisartsenpost, met onze kwaliteitsadviseur, huisartsen en met de teamleiders van de triagisten en de MMA’s. Maar ze heeft vooral ook meegekeken bij het reilen en zeilen op onze huisartsenspoedpost en bij het werk van de triagisten en MMA’s.

Complimenten

Na afloop bedankte de auditor ons voor de plezierige en gastvrije audit. Ze complimenteerde Huisarts en Zorg met de mooie organisatie en de verbondenheid die niet alleen op papier naar voren komt, maar die ze ook in de gesprekken terug hoorde en die ze zelf ervaarde tijdens de dag op de huisartsenspoedpost. Natuurlijk levert een audit ook altijd verbeterpunten op. Wij gaan aan de slag met de opmerkingen die we meegekregen hebben.

Terug naar overzicht