Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Jaarbeeld Huisarts en Zorg 2023

Met plezier en trots publiceren wij het Jaarbeeld 2023 van Huisarts en Zorg. Het is een kleurrijke impressie van diverse aspecten van de huisartsenzorg waar we met elkaar aan gewerkt hebben. Tegelijkertijd is het een overzicht van projecten en ontwikkelingen die in 2024 een vervolg hebben gekregen en waar nu mee bezig zijn, vaak samen met onze partners in de regio.

Samen Sterk in Zorg en Ondersteuning

Wij zijn ons ervan bewust dat er de komende jaren veel gaat veranderen. In de samenleving, de zorg, op de arbeidsmarkt en in de technologie. Daarom hebben we in 2023 gewerkt aan een nieuwe visie en meerjarenstrategie voor Huisarts en Zorg. Het resultaat is een duidelijke richting waarin we de huisartsenzorg de komende jaren gaan ontwikkelen. Samen Sterk in Zorg en Ondersteuning in een Innoverende regio is het kader waarbinnen we onze activiteiten gaan uitwerken.

Wij willen alle medewerkers, huisartsen en regionale zorgpartners bedanken voor hun belangrijke inzet bij de totstandkoming van vele mooie projecten. Graag blijven we samen optrekken om onze innovatieve plannen te realiseren.

Download het Jaarbeeld 2023

Terug naar overzicht